Over Liselotte

 

Artist Bio 

Hi! Ik ben Liselotte, het gezicht achter Lottie’s Atelier! Samen met mijn man en zoontje van 3 jaar woon ik in het midden van het land, vlakbij Utrecht. Middenin de inspirerende bosrijke omgeving wonen wij met onze beestenboel - 2 honden, 1 kat en een grote groep fluffy zijdehoenders - in wat door onze vrienden ook wel “Villa Kakelbont” genoemd wordt. 


Na jaren schilderen als hobby, heb ik vorig jaar het pad gekozen om mezelf volledig toe te wijden aan het schilderen en creëren van abstracte kunst. Fulltime doen wat mij het gelukkigst maakt!


Mijn voorkeur gaat uit naar gemengde technieken, veel kleur en abstracte kunst. Met een rijke achtergrond in social media creatie en een hart vol creativiteit, streef ik ernaar om mijn werk tot leven te brengen op een manier die emoties en verhalen vertelt.


Mijn inspiratie komt bijna altijd uit de wereld om me heen. Andere kunstenaars, mijn familie, vrienden, wat ik meemaak, alles kan een uitbarsting van creativiteit teweegbrengen die me aanzet om iets te creëren.


Ik hoop jullie te inspireren en mee te nemen op artistieke avonturen met mijn schilderijen 👩🏻‍🎨